O nama

OPTIMUS IT d.o.o. je tvrtka osnovana 2009. godine u Dubrovniku. Tijekom našeg postojanja zadobili smo povjerenje velikog broja kupaca.

Svakom kupcu pristupamo individualno, njegujući korektan odnos na obostrano zadovoljstvo. Naše prodajno osoblje ima primarnu ulogu prodajnog savjetnika,  a tek onda prodavača.

Svakom kupcu posvećujemo značajno vrijeme i pažnju kako bi adekvatno odgovorili na njegove želje i potrebe te time osigurali zadovoljstvo istog koje je osnovni preduvjet za dugoročni poslovni uspjeh.

Naš odnos s kupcem ne staje trenutkom prve prodaje, već  onda zapravo tek počinje. Kvalitetan postprodajni proces, koji uključuje osiguran servis i podršku te sve dodatke i rezervne dijelove za kupljeni proizvod, upotpunjuje pozitivno iskustvo našeg kupca.

Postojimo radi kupaca i osnovni cilj nam je zadovoljstvo kupaca bez kojih ni naše postojanje ne bi imalo smisla.

Vidimo se kao tvrtka koja će nastaviti zadobivati povjerenje i zadovoljstvo kupaca te graditi dugoročne odnose s istima na obostrano zadovoljstvo.

Zbog svega navedenoga najveći broj naših kupaca i mušterija je po preporuci zadovoljnih postojećih.  Pitajte druge o nama.

                  

 

Besplatna dostava

Besplatna dostava na užem području Grada za sve narudžbe od 2000,00 ili više kuna
s uključenim PDV-om.

Tablet & NOTEBOOK Centar

Veliki izbor apsolutno svih  brandova dostupnih na tržištu po pristupačnim cijenama!!

 

Servis

Jedni smo od rijetkih koji servis prijenosnih računala rade na nivou komponenti matične ploče!!